четверг, 26 марта 2020 г.

Періодичні видання України

для дітей 

В наш час дитяча періодика здатна замінити дитячі енциклопедії, задачники, розмальовки, адже багато журналів особливу увагу звертають саме на розвиток інтелекту дитини, його творчих здібностей.
Кожен дитячий журнал має свою аудиторію, яка визначається її віком.Тому спочатку розглянемо дитячі журнали за віковими категоріями, на які вони розраховані.
Для наймолодших серед найбільш популярних згадаємо найстаріший журнал України «Малятко», далі – «Пізнайко від 2 до 6», «Мамине сонечко», «Ангелятко», «Ангеляткова наука», "Колобочок" та «Вінні та його друзі».  Результат пошуку зображень за запитом пізнайко 2-6            Результат пошуку зображень за запитом мамине сонечко
Для 5-9 річних можемо купити або передплатити журнали «Пізнайко від 6», «POSNAYKO», «Маленька Фея та сім гномів», «Чарівна принцеса», «Маленький Розумник», «Професор Крейд», «Стежка», «Казковий вечір», «Умійко», «Яблунька»,  «Чарівна казка», «Мишка топтыжка» (російськомовну),  «Апельсин» (російська та українська мова), «Веселі картинки», та інші.
Результат пошуку зображень за запитом маленька фея та сім гномівРезультат пошуку зображень за запитом професор крейд 
Для підлітків можемо згадати журнали «Однокласник» («ОК»), «Пригоди» та «Країна знань».

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Ювіляри місяця «Гордість і упередження» , також  «Гордість і упередженість»  ( англ.   Pride and Prejudice ) — роман англійської письменни...